kolgep_rgb

Agyvérzés miatt került kórházba a Pokolgép énekese

Egészségügyi okok miatt szünetelteti a koncertezést a Pokolgép zenekar. A Blikk megtudta, hogy a banda frontemberét kórházban ápolják, mert agyvérzést kapott.

Decemberben egészségügyi okokra hivatkozva lemondta a szokásos évzáró Metálkarácsony buliját a Pokolgép, a banda 48 éves frontembere, Tóth Attila ugyanis sztrókot kapott és kórházba került - írja a Blikk.  Az énekes, aki a Madách Színház művészeként A Társulat című show-műsorral lett ismert országszerte, a győri fellépés után lett rosszul - először nem is vette komolyan a tüneteket, mivel a magas vérnyomáson kívül nem volt más előjele a dolognak. Akkor érezte, hogy komolyabb a gond mint hitte, mikor hiába akarta, nem tudta megmozdítani a végtagjait. Attila kórházba került, ahol kiderült, elzáródott a nyaki verőere. 

Sokan mondták, ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna... – nyilatkozta a lapnak az énekes, aki azért akart beszélni a betegségéről, hogy felhívja kortársai figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre.

– Ez nem volt fair a sorstól... A zenekarban én voltam az erő és a fittség szobra, az egyik legfiatalabbként rendszeresen edzettem, odafigyeltem az étkezésre, ha egyáltalán fogyasztottam alkoholt, azt is csak mértékkel tettem, mégis megtalált a baj - tette hozzá.

A lap információi szerint az énekes jelenleg is kórházban van, ahol gyógytornázik és folyamatosan énekel, miközben zenésztársai türelmesen várják, hogy felépüljön. Attila reméli, hogy a zenekar március 21-i, szolnoki és május 9-i, a Barba Negrában esedékes koncertjére visszatérhet.

Hozzászólások