82241882_161811371893622_4199827624295399424_o

Osztálykirándulást szerveznek a magyar zenekarok - Találkozz és utazz együtt a bulira kedvenceddel!

Csaknem két hónapja működik az Osztálykirándulás-projekt, amit azzal a céllal indítottak a szervezők, hogy a hazai bandák közönségének még emlékezetesebbé tegyék a vidéki klubkoncerteket.

Az ötletgazda Siklósi Örs, illetve Peres Gergő szervezésében indult el két hónappal ezelőtt az a kezdeményezés, amely a magyar zenekarok közönségének egy igazán különleges élményt nyújtva a vidéki klubkoncerteket népszerűsíti. Az Osztálykirándulás keretében a rajongók 50 fős buszokkal utaznak Budapestről az adott zenekar más nagyvárosokban tartott koncertjeire úgy, hogy a fellépő banda tagjai közül egy-két fő, mint osztályfőnök velük tart.

Együtt utazott Leskovics Gábor is a rajongóival

Együtt utazott Leskovics Gábor is a rajongóival

A buszon a közönségnek lehetősége van beszélgetni a zenekar tagjaival, de játszhatnak kvízjátékot is, ahol merch és ital a nyeremény. A csomagár tartalmazza a jegy árát is a koncertre, amit végigtombolva a rendezvény vége után a rajongóknak még fél órájuk van, hogy a buszhoz visszaérjenek.

A buszban mindig jó a hangulat

A buszban mindig jó a hangulat

- Eddig nagyon jó hangulatú utazások indultak, mindegyik nagyon frankó volt, általában énekelgetés megy, beszélgetés a zenekartagokkal, közös italozás - mondta Siklósi Örs. - Hazafelé általában már mindenki alszik, de volt arra is példa, hogy hatalmas buli kerekedett a visszaútból.

Az Osztálykirándulás tehát egy nagy közös csapatélmény, melybe a zenekarok tagjai személyesen is bekapcsolódnak. A Hiperkarma, a Kiscsillag, a Leander Kills és az AWS rajongói már részt vehettek ilyen úton, februárban és márciusban pedig további zenekarok, többek közt a Honeybeast, a Lóci játszik, a Depresszió, a Margaret Island és a Hősök is csatlakoznak a projekthez.

Az AWS tagjai is szerveztek már Osztálykirándulást

Az AWS tagjai is szerveztek már Osztálykirándulást

 

Hozzászólások