Shinedown-2018

Budapestre érkezik a Shinedown

A Shinedown vadonatúj turnéja Budapestet is érinti. Az első magyar koncertjét június 18-án a Barba Negra Trackben adja a floridai rockbanda.

Idén nyáron Budapestre is ellátogat a Shinedown: a zenekar a Barba Negra Track vendége lesz június 18-án. A 2000-es évek elején alakult rockbanda, melynek alapítói közül már csak Brent Smith  és Barry Kerch tagja a csapatnak, Magyarországon eddig még nem koncertezett.

A Shinedown alapítása óta 5 nagylemezzel büszkélkedhet. A 2003-as debütáló albumuk nem lett azonnal siker, ám főként a rendszeres fellépéseknek köszönhetően végül csak az USA-ban több mint 1 millió példányt adtak el belőle. A zenekar mindehhez több mint 400 élő koncerttel járult hozzá 2003 és 2004 folyamán.

Az intenzív turnézásnak a későbbiekben is megvolt az eredménye: harmadik albumuk már rögtön a Billboard lista nyolcadik helyén nyitott, majd 120 hétig folyamatosan a slágerlistán is maradt. A Shinedown sikere azóta is töretlen.  Eddig több mint 10 millió lemezt adott el a zenekar világszerte és 11 daluk vezette a Billboard Rock listáját. A floridai banda hatodik albuma Attention, Attention címmel május 4-én jelenik meg.

Ahogy Brent Smith megfogalmazta: "A zenei alapunk grunge. De minden megengedett, ami tetszik. Nincsenek felesleges korlátozások. Mi csak egy rock’n’roll banda vagyunk."

A budapesti koncertre jegyek március 13-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, a  www.ticketpro.hu és a https://track.barbanegra.hu oldalakon keresztül. Limitált számban Early Bird jegyek kaphatók 8.900 forintért, után a belépők 9.900 forintba kerülnek majd.

Hozzászólások