Screenshot_141

Felejthetetlen élményben volt része egy kerekesszékes Coldplay rajongónak

Aki járt már Coldplay koncerten, tudja, micsoda hangulatot képes teremteni a zenekar. A zenészek szombat este Dublinban léptek fel, ahol olyan élményt szereztek az egyik rajongójuknak, amit biztos, hogy soha nem fog elfelejteni.

Gőzerővel koncertezik a Coldplay csapata - a zenekar június eleje óta az európai közönséget szórakoztatja azzal a fantasztikus show-val, amit mi is megnéztünk tavaly nyáron Los Angelesben.

A Head Full Of Dreams turné szombati állomása Írország fővárosa volt, ahol olyasmi történt, amivel rajongók ezreit érintett meg a zenekar. A koncert alatt a tömegben egyszercsak egy kerekesszékes fiatalember emelkedett a a fejek fölé - a srácot barátai tartották a magasba, hogy jobban lássa kedvenceit. Mikor a banda énekese, Chris Martin ezt észrevette, azonnal intett, hogy hozzák fel a színpadra a fiút, akit aztán a közönség kézről-kézre adogatva juttatott el a pódiumig.

A tolókocsis rajongó valószínűleg soha nem fogja elfelejteni az estét, mikor hetvenezer ember előtt együtt zenélhetett kedvenc együttesével a színpadon.

Hozzászólások