Track_140

Nagyágyúkkal indítja a szezont az 5 éves Barba Negra Track

Április 27-én indítja ötödik szezonját a Barba Negra Track, ahol idén több olyan előadó is megfordul, aki eddig még nem járt Magyarországon!

Jubileumhoz méltó négynapos programsorozattal nyitja meg kapuit a Barba Negra Track. Már a hétvégén olyan külföldi nagyágyúk érkeznek, mint az ausztrál-amerikai The Dead Daisies, vagy a '90-es évek egyik legkedveltebb metálzenekara, az első magyarországi koncertjére készülő Ugly Kid Joe.

A hazai fellépők közül a nyitóhétvégén Révész Sándor, Závodi János és a Frenreisz Károly vezette Skorpió csapata is színpdara áll, továbbá a Road zenekar, mely a lemezbemutató koncertje után a turnéhangszereit kisorsolja.

"Minden évben tanulunk valamit és próbáljuk beilleszteni a Track arculatába, hogy ez a hely még barátságosabb és kedveltebb legyen Budapesten. Idén arra törekedtünk, hogy egyedi programkínálatunk legyen és egy letisztult dizájn mellett nagyobb színpadunk"– mondta Szűcs Mihály a Barba Negra vezetője a Track jubileuma kapcsán. "Az elmúlt évekért hatalmas köszönet illeti a vendégeinket és a zenekarokat, mert nélkülük nem lenne a Barba Negra Track ott ahol most van, azaz ennyire népszerű nyári szórakozóhely. Én személyesen büszke vagyok a személyzetre, és akik segítik a mindennapi életünket."

Az idei szezon fellépői közül többen először játszanak magyar koncertszínpadon. A fentebb említett Ugly Kid Joe csapata mellett ilyen például a floridai Shinedown, a zenész nagyágyúkból álló Sons Of Apollo, vagy a Slipknot-frontember, Corey Taylor nevéhez kötődő Stone Sour fellépése is.

A hazai legendák közül fellép Hobo, ezúttal Deák Bill Gyulával, Tátrai Tiborral és Póka Egonnal, a 70. születésnapját ünneplő Vikidál Gyulával kiegészülő Mobilmánia, a Genesis gitárosával Steve Hackettel megjelenő Djabe, a Tátrai Band, az idén egyetlen budapesti koncertjét adó Karthago, valamint a Republic együttes is. Jubileumi műsorral érkezik az Ossian, a 15 éves Ocho Macho és a Depresszió, de jön a Leander Kills és a rendre telt házas koncerteket adó Paddy and the Rats és az Alvin és a Mókusok csapata is!

Pócsi István, a Track programigazgatója kiemelte, hogy a hely április 27-től több mint 150 zenei programmal várja a szórakozni vágyókat.


 

Hozzászólások