tiesto

Visszatér Tiësto a Balaton Sound Fesztiválra

A rendkívül erős kezdés után ma délelőtt újabb nagyágyúkat sorakoztatott fel a Balaton Sound szervezőcsapata. Jön a Grammy-díjas sztárproducer, Tiësto, napjaink egyik legsikeresebb R'n'B/pop sztárja, Jason Derulo és a sorban ott van még Afrojack is.

Újabb neveket hirdetett a Balaton Sound szervezőcsapata. Sok rajongó örömére idén visszatér Zamárdiba a világ egyik leghíresebb DJ-je, a DJ Mag toplistájának többszörös első helyezettje, a Grammy-díjas holland veterán sztárproducer, Tiësto, de érkezik ismét napjaink egyik legsikeresebb és legaktuálisabb R'n'B - pop előadója, Jason Derulo is.

Itt lesz a két éve feltűnt titokzatos sztár DJ-producer Marshmello, a holland elektronikus zene élmezőnyéből pedig Afrojack és R3hab képviselteti magát. Élő produkcióval érkezik Zamárdiba a brit elektro-duó, a Sigma és a belga drum and bass szupersztár Netsky. Legendás wales-i DJ-k is érkeznek a fesztiválra Sasha és Jamie Jones személyében, de itt lesz Example & DJ Wire és az egyre népszerűbb Carnage is. A melankolikusabb elektrót Jan Blomqvist hozza el élőben, a hölgyeket pedig az ausztrál Alison Wonderland és a német Nod One’s Head képviseli. Afrojack istállójából is érkeznek feltörekvő DJ-k, Zamárdiban ott lesz D.O.D, Kiida és Ravitez is.

A szervezők még ebben a hónapban hirdetnek majd új neveket a július 5. és 9. között zajló fesztiválra.

Hozzászólások