Fotó: Pogonyi Nóra

Egy ország aggódott érte: ezzel magyarázta Curtis az eltűnését

Rengetegen aggódtak Curtisért, miután vasárnap este nem jelent meg Sztárban sztár műsorban. A rapper hétfőn délelőtt a közösségi oldalán magyarázta eltűnésének okát. 

Vasárnap este Curtis elmulasztotta a Sztárban sztár versenyét, ahonnan a történtek okán végül kizárták. Sajtóinformációk szerint a rapper már a próbá(ko)n sem jelent meg és nem is tudták elérni telefonon. A rajongók közül sokan aggódtak érte, a közösségi felületeken találgatták, miért nem ment el a felvételre. Curtis végül hétfőn délelőtt az alábbiakkal magyarázta az eltűnését.

"Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult... Vasárnap volt! Mindenszentek... édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok !!!" - írta Curtis a posztjában, hozzátéve: kéri a sajtót, hogy ez ügyben ne keressék.

Curtis édesapja elvesztéséről a 2015-ben megjelent Csibészbiblia című könyvben vallott. Hogy miért nem jelezte vasárnap a Sztárban sztár szerkesztői felé elmaradásának okát, a hétfő délelőtti bejegyzéséből nem derül ki.

Hozzászólások