Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

Ülve tombolt a közönség Majka és Curtis első idei koncertjén - fotók, videó

Több hónap várakozás után végre a hazai könnyűzenei élet legismertebb képviselői is főszerephez jutnak Debrecenben, négy este nyolc, országosan egyedülálló koncert várja a Nagyerdei Stadionba látogatókat. Erős kezdés volt a nyitónapon, a Follow The Flow valamint Majka és Curtis fellépése valóban hangosra sikerült.

Az idei év legnagyobb hazai koncertélményét biztosítja augusztus 19-én, 20-án, 21-én és 22-én a Nagyerdei Stadion, ahol a könnyűzenei élet legnépszerűbb képviselői jutnak főszerephez, ráadásul nem akármilyen környezetben és szervezésben, a hatályos rendezvénytartási szabályoknak megfelelően.

A közönség a koronavírus járvány miatt az előírásokat betartva a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett, ülve bulizhat, ezt tegnap este élésben, kiemelkedő érdeklődés mellett Majka és Curtis koncertjén tesztelhették le a szervezők.

Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

„Bár közel két évtizedes rendezvényszervezői múltja van a csapatunknak azért ilyen helyzetben még mi sem voltunk.” – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter az esemény főszervezője. „Kihívásnak tartottuk, mivel itt nem egy klasszikus koncertről beszélhetünk. A stadion jellege egyrészt a speciális technikai kivitelezést is megkívánja, másrészt, ami a legnagyobb feladatot jelentette az a közönség koordinálása, beléptetése, úgy, hogy minden szinten megfeleljünk a jelenlegi előírásoknak. Az első nap sikerét és visszajelzéseit látva azt gondolom maximálisan jól vizsgázott minden, fantasztikus estén vagyunk túl, köszönhetően a fegyelmezett közönségnek és a nagyszerű koncerteknek.”

Ami a tegnap esti programot illeti, Majka és Curtis különleges show keretében idén először állt nagyszínpadon, ennek megfelelően egy teljesen új műsorral és látványvilággal készültek. Az este folyamán színpadra lépett új énekesnőjük is Veres Mónika ’Nika’, aki a gyermekét váró Kollányi Zsuzsi helyére érkezett.

Ma Horváth Tamás és Rúzsa Magdi koncertjével folytatódnak a hangos ülős stadionkoncertek, pénteken jön a Kowalsky meg a Vega és Szabó Balázs Bandája, szombaton pedig a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company látható Debrecenben.

A Nagyerdei Stadionban fedett lelátó alatt, szabadtéren, ültetett formában, a járványügyi szabályoknak megfelelően szórakozhat mindenki, úgy, hogy ezekre az eseményekre névre szólóan, szektorokba lehet jegyet vásárolni.

/ Nyitókép: Vajda István

Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

Majka és Curtis / Fotó: Vajda István

Hozzászólások