curtisklip

Dalban vallott kedvesének Curtis: íme a rapper új klipje - videó

Alig egy hete jelent meg Curtis visszatérő dala, a „Nem maradok padlón”, és máris egymillió megtekintés felett jár. A rapper élőben április 26-án, digitális formában pedig 28-án mutatta be vadonatúj EP-jét, amiről máris villant egy újabb videoklipet: itt a „Lehetne újra február”.

A dalt a rapper a rehabilitációja alatt írta, és egy őszinte vallomás párjának, Krisztinek.

„Januárban született a dal, amikor bevonultam a rehabilitációra. Ez egy szerelmes levél Krisztinek, ezzel is szerettem volna köszönetet mondani, hogy végig mellettem állt. Hálával tartozom neki” – emlékezett vissza Curtis.

A szám különlegessége, hogy a fenegyerek kivételesen nem csak rappel, de dalra is fakad benne, a refrént ugyanis ő maga énekli.

„Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is” – mondta Curtis.

A videoklipet Jimmy J. Hollywood rendezte, aki a hétvégén a Magyar Filmdíj közönségnyertese lett „25 dollár” című rövidfilmjével. Jimmy igazán különleges hangulatot adott a videónak, amelyben Curtis mellett a csodálatos színművésznő, a Junior Príma-díjas Eke Angéla is főszerepet kapott.

 

TagsCurtis

Hozzászólások