member

Új szerepben tűnt fel Dave Farrell, a Linkin Park basszusgitárosa

Miközben Mike Shinoda új dalokon dolgozik, a Linkin Park basszusgitárosa, Dave Farrell két barátjával karöltve január közepén podcastot indított.  A Member Guest névre keresztelt online interjúsorozatban "golfról, zenéről és kevésbé fontos dolgokról" beszélgetnek a műsorvezetők a meghívott vendégekkel.

Chester Bennington halála óta csend van a Linkin Park körül. Miközben világszerte figyelik a banda minden mozdulatát, a tagok valószínűleg még mindig nem biztosak abban, hogyan tudna a zenekar újra talpra állni a frontemberük elvesztése után. Dave Phoenix Farrell volt az első, akiről hallani lehetett - az együttes basszusgitárosa, aki a zene mellett köztudottan a golf szerelmese, két barátjával közösen január közepén Member Guest néven elindított egy online interjúsorozatot, melyben híressgekkel beszélgetnek "golfról, zenéről és kevésbé fontos dolgokról" is.

A mikrofonok mögött Dave Farrell mellett a profi golfos Brendan Steele és a basszusgitáros régi jó barátja, a rendező/szerkesztő Mark Fiore foglal helyet, akit a Linkin Park koncertjein egyébként rendszeresen láthattak a rajongók, ahogy a fotósárokban, illetve a színpadon épp képeket vagy videót készített. (Ő jegyzi többek közt a banda Talking to Myself, illetve az énekes emlékére összeállított One More Light klipet is - utóbbit Joe Hahnnal közösen rakta össze a filmes szakember.)

"Szerettem volna valami mókásat csinálni a barátaimmal" - olvashatók Farrell szavai a podcast oldalán. Úgy tűnik, a basszusgitáros meg is lelte örömét a beszélgetésekben, melyeket olyan, szintén híres emberekkel folytat a trió, akiknek a zenéhez és/vagy a golfhoz is köze van, esetleg más témák iráni közös érdeklődés köti össze őket. A Member Guest első epizódjában az Avenged Sevenfold énekese, M. Shadows volt Phoenix, Fiore és Brendan interjúalanya, akit a Green Day dobosa, azaz Tré Cool követett. A harmadik részben a profi golfos John Mallinger és Charlie Hoffmann érkezett a stúdióba, legutóbb pedig az NHL sztár Joffrey Lupul csatlakozott a műsorvezetőkhöz, akivel golfos, hockeys és zenei támogatókról társalogtak. A nagyjából egyórás beszélgetések visszahallgathatók és le is tölthetők a Member Guest oldaláról.

Brendan Steele, Tré Cool, Dave Farrell, Mark Fiore

Brendan Steele, Tré Cool, Dave Farrell, Mark Fiore

Ahogy korábban megírtuk, Mike Shinoda közben három új dalt jelentetett meg. A Post Traumatic EP szerzeményei a zenész érzéseiről szólnak - mindarról, ami Chester Bennington hirtelen távozása óta benne kavarog. A dalok közzététele után nem sokkal érkezett a hír, hogy Shinodát augusztusban ismét színpadon láthatja a közönség, a japán Summer Sonic Fesztiválon lép majd fel. Mike közben egy egyszemélyes turnét is kilátásba helyezett - az erre való igényt per pillanat a Linkin Park rajongókat megmozgatva a közösségi oldalakon keresztül méri fel. 

A zenekar többi tagjáról egyelőre nincsenek hírek.

Hozzászólások