Hevesi Norbert / H1 Stúdió

Kékkői Zalán a Beatrice új gitárosa

Új gitáros érkezik Magasvári Viktor Gyula helyére a Beatrice zenekarba. 

Közösségi oldalán jelentette be a Beatrice, hogy Magasvári Viktor Gyula helyét Kékkői Zalán veszi át a zenekarban.

"Egy nagyon szomorú, és egy kicsit örömteli hírt kell megosztanom véletek. Magasvári Viktor Gyula - kitűnő gitárosunk - a családjával ideiglenesen Bécsújhelyre költözik. Nehéz döntés volt ez részéről, hogy a gyerekeit, vagy távol a családjától a zenélést választja. Mindannyian úgy gondoltuk, hogy nyilván a család a fontosabb. Magasvári Viktor Gyula a Beatrice örökös tagja. Úgy döntöttünk közösen, hogy a jövőben bármelyik koncertünkön beszállhat a bandába. Április 7-én is ott lesz az Arénában!!!! ... Meg az összes nagyobb fesztiválon, de Viktort ismerve bármikor megjelenhet egy kocsmai klub-koncerten… és akkor nincs kegyelem! Az új gitárosunk Kékkői Zalán. Kérlek szeressétek... mi már szeretjük..." - olvasható zenekar Facebook bejegyzésében.

Magasvári Viktor Gyula tehát, aki 2003 óta zenél a Beatricével, továbbra is a banda örökös tagja marad és a zenekar 40. születésnapját ünneplő koncerten is ott lesz április 7-én az Arénában. Az új gitáros neve sem ismeretlen: Kékkői Zalán annak idején a Psycho nevű punkrock csapatban játszott, később pedig Ákos mellett és a Káosz Központ koncertjein láthatta a közönség.

Február 16-án a Beatrice új lemezzel jelentkezik. Az "Első 40 év LIVE"! című korong 19 dalát a tavalyi utolsó koncertjükön rögzítették a zenészek a Barba Negrában.

BEATRICE_ELS0

Nyitókép: Hevesi Norbert / H1 Stúdió

Hozzászólások