sting

Budapesten koncertezik Sting

Öt év után vissazetér a magyar fővárosba Sting. Az énekes október 13-án az 57th & 9th turné keretében a Budapest Arénában koncertezik.

 

A telt házas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően az 57th & 9th elnevezésű turnéja keretében október 13-án a Budapest Arénában koncertezik Sting. A dalszerző-énekes egy 3 fős bandával - régóta állandó gitárosával, Dominic Millerrel, Josh Freese dobossal és Rufus Miller gitárossal - valamint két vendégzenész - Joe Sumner és  a harmónikaművész Percy Cardona, a The Last Bandoleros tagja - társaságában áll színpadra.

A zeneszerző, énekes, színész, író és aktivista Sting, aki bandájával 6 Grammy, és 2 Brit Awards díjat nyert, a világ egyik legkarakteresebb szólóművészeként további 10 Grammy, 2 Brit, egy Golden Globe, és egy Emmy-díjat kapott, ezen kívül négyszer jelölték Oscar-díjra, egyszer pedig Tony-díjra is. Hihetetlen karrierje során - a The Police-szal és szólóban - közel 100 millió albumot adott el. A mostani turnéval tizenkettedik szóló stúdióalbumát, a 57th & 9th című korongot népszerűsíti Sting.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalakon keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is elérhetők lesznek  az október 13-ai fellépésre.

A hivatalos Sting.com rajongói oldal tagjai részére az elővásárlási lehetőség május 30-tól él, részletes információk a www.sting.com/tour oldalon.

 

 

 

 

 

Hozzászólások