linkin-park1

Először jelentkezett új dalokkal Mike Shinoda a Linkin Park frontemberének halála óta - videó

Hat hónappal a Linkin Park énekesének halála után zenésztársa új dalokkal jelentkezett. A "Post Traumatic" EP szerzeményei Mike Shinoda érzéseiről szólnak - mindarról, ami Chester Bennington hirtelen távozása óta benne kavarog. 

'Post Traumatic EP' címen egy csokorba kötve ma délután három új dalt tett közzé Mike Shinoda. A szerzeményekhez, melyek Chester Bennington halála kapcsán íródtak, klipet is készített a zenész.

"Hullámvasút volt az elmúlt hat hónap. A káosz közben élénk hálát kezdtem érezni a megemlékezéseitekért, az üzeneteitekért, a támogatásotokért, azért a karrierért, amit megengedtetek, hogy legyen nekem, és a puszta lehetőségért, hogy alkothatok" - olvasható Shinoda Instagram oldalán. "Ma megosztok három dalt. Ezeket én írtam, alkottam, olyan képekkel, amelyeket én filmeztem, festettem és szerkesztettem egymagam. Középpontjában a bánat egy egyszemélyes, meghitt  megtapasztalás. Ahogy ez nem Linkin Park, sem Fort Minor - ez csak én vagyok. A művészet mindig is az a hely volt, ahova akkor mentem, mikor arra volt szükségem, hogy a bonyolultságon és zavarodottságon keresztül rendezzem az előttem álló utat. Nem tudom, hová visz ez az út, de hálás vagyok, hogy megoszthatom veletek."

Chester Bennington 2017. július 20-án saját kezűleg vetett véget az életének. A legendát világszerte milliók gyászolják.

Hozzászólások