Untitled-1

Bemutatta érkező albumának címadó dalát a Coldplay - A zenekar nagy bejelentést tett

Miután két új szerzeményt is közzétett a YouTube-csatornáján, szombaton este bemutatta a hamarosan megjelenő albumának címadó dalát is a Coldplay. Az is kiderült, hol lépnek először színpadra az Everyday Life című kiadvány anyagával a zenészek. 

Ahogy korábban megírtuk, november 22-én dupla albummal jelentkezik a Coldplay. Az Everyday Life című kiadványról már közzétett két nótát a zenekar, szombat este pedig a címadó dalt is megismerhette a közönség. A banda a Saturday Night Live című műsorban élőben adta elő a szerzeményt, ezzel egyidőben pedig a Youtube-csatornájukra is feltöltötték a dalt.

Miután a zenekar új dalait többek közt a közel-kelet történései ihlették, a tagok úgy döntöttek, hogy Jordániában mutatják be elsőként azokat. November 21-én és 22-én pályafutásuk során először állnak színpadra ott a zenészek, a koncerteket pedig a YouTube-on élőben közvetítik majd.

"Erről a két élő közvetítésről álmodunk, mióta elkezdtünk dolgozni ezen az albumon" - olvasható a zenekar közleményében. "Ahogy a legjobb álmok, ez is egy kicsit lehetetlennek és ijesztőnek tűnik. A megvalósításához a YouTube tökéletes terep."

(Forrás: Rolling Stone)

Lyric videó:

 

Hozzászólások