Tankcsapda

Tankcsapda - dedikálás: hosszú sorokban állva várták a rajongók Pécsen is a zenekart

Új albumának megjelenése után dedikáló-körútra indult a Tankcsapda. Győr és Szombathely után ma Pécsen csíphetik el a rajongók a zenekart.

Október 14-én jelent meg az idén 30 éves jubileumot ünneplő Tankcsapda legújabb, Liliput Hollywood című albuma. A zenekar ennek apropóján dedikáló-körútra indult - nemrég Győrben, majd Szombathelyen, ma pedig Pécsen találkozhatnak a rockerekkel a rajongók. A bandatagok természetesen azokról sem feledkeznek meg, akik nem tudnak ott lenni személyesen ezeken az eseményeken - a Facebook-oldalukon rendszeresen bejelentkeznek egy-egy élő videóval, hogy mindenkinek örömet szerezzenek. A dedikáló-körút sikerét szépen alátámasztják a látottak: a rajongók hosszú sorokban állva várták Pécsen is a zenekart.

A felvételből, mely a zenészek érkezésétől indul, kiderült, hogy a Tankcsapda holnap Veszprémben dedikál, Sidi pedig azt is felfedte, ki segít nekik az élő bejelentkezésben: "Elmondanám nektek, hogy az az ember, aki tartja ezt a telefont, nem más, mint a Liliput Hollywood szerzője, Bakó Csaba" - célzott a gitáros az új lemezükkel egyező címet viselő könyvre, ami az év első felében jelent meg a csapatról.

A dedikálások mellett persze a közeljövőben koncertekben sem lesz hiány, a zenekar egy különleges, hatállomásos, körszínpados arénaturnéval zárja a jubileumi évet.

Helyszínek és időpontok:

Győr Audi Aréna - 2019. november 16.

Veszprémi Aréna - 2019. november 22.

Pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok - 2019. november 29.

Szombathely - Savaria Aréna - 2019. december 7.

Szeged, Városi Sportcsarnok - 2019. december 14.

Debreceni Főnix Csarnok - 2019. december 28.

 

Hozzászólások