unnamed (10)

Green Day, Muse, Ava Max - Ők vitték a prímet az idei MTV EMA-n

Green Day, Muse, Liam Gallagher és Ava Max is díjjal térhet haza az andalúz fővárosban rendezett MTV EMA-ról.

Parádésra sikerült a Green Day visszatérése! A tegnapi élő shown a banda óriási performanszt nyomott, előadták a legújabb „Father of All” című dalukat, „Basket Case” örökzöldjükkel pedig majdhogynem szó szerint felrobbantották a színpadot. A srácoknak volt is okuk örömre, „Best Rock” kategóriában ugyanis őket választották 2019 legjobbjainak.

Az albán származású popdíva, Ava Max lélegzetállító ruhában, elképesztő látványvilággal örvendeztette meg az MTV EMA nézőit, akik a „Torn”-ra és az örök kedvenc „Sweet But Psycho”-ra bulizhattak. Az énekesnő nem csak a show miatt került reflektorfénybe, hiszen „Best Push” kategória győzteseként az ezüst glóbusszal távozhatott.

Az év elején nálunk koncertező Muse megérdemelten vehette át a „Best World Stage”-ért járó elismerést. Bár az együttes 2018-as, Bilbaóban adott koncertjéért vihette a díjat, ne feledkezzünk meg arról, hogy a magyar közönséget sem hanyagolták el májusban. Az együttes olyan fenomenális koncertet nyomott, ami után a legtöbben csak a szavakat keresték, a rajongók pedig talicskán tolták haza az állukat.

Az idén első ízben odaítélt „MTV Rock Icon” díjat Liam Gallagher, az Oasis együttes egykori frontembere vehette át. A nemrég második szólóalbumával jelentkező énekes röviden csak így kommentált:

 "Szeretném megköszönni az MTV-nek, hogy felismerték nagyszerűségemet."

Az énekes egyébként nem csak díjat vehetett át a színpadon, „Why Me? Why Not” című albumáról előadta „Once” című szerzeményét, azt követően pedig a „Wonderwall”-lal nosztalgiázott egyet, a közönség legnagyobb megelégedésére.

A showt élőben nézők méltán lehetnek elégedettek, hiszen Dua Lipa legújabb „Don’t Start Now” című dalát is előadta, de idén az ezüst gömböcske helyett több mint száz táncost rakott fel a polcra minikoncertjén. Ha egy videót nézel meg ma, az mindenképpen ez legyen.

A színpadon helyet kaptak a régió nyertesei is, Magyarországot Király Viktor képviselhette, akit a közönség szavazatai alapján nyerte el a legjobbnak járó elismerést.

Hozzászólások