BFMV_c_Ville_Juurikkala

Visszatér Budapestre a Bullet For My Valentine - a zenekar a Barba Negrában lép fel

Újra Magyarországon koncertezik a Bullet For My Valentine. A walesi heavy metál csapat április 10-én a Barba Negra Music Clubban lép fel.

A különböző stílusokat vegyítő, zenéjében agresszív, a gyors ütemeket dallamos refrénekkel váltogató Bullet For My Valentine az elmúlt években több sikeres koncertet adott Magyarországon: 2013-ban a soproni VOLT Fesztiválon, 2016-ban a Szigeten, tavaly pedig a Budapest Parkban.

Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított együttes az elmúlt két évtizedben folyamatosan szilárdította meg helyét a keményzenei színtéren: eddigi, hat stúdiólemeze több mint tízmilló példányban kelt el világszerte.

A négytagú zenekar – a jelenlegi felállásban Matt Tuck (ének, gitár), Michael Paget (gitár, vokál), Jamie Mathias (basszusgitár) és Jason Bowld (dob) – a Kerrang! magazin díjkiosztóin három, egymást követő évben kapta meg a legjobb brit együttes címet. A legutóbbi lemezük tavaly jelent meg Gravity címmel.

 

A BFMV az új turnéja során Budapestre is ellátogat: a banda 2019. április 10-én a Barba Negra Music Club színpadán lép fel.

Forrás: MTI/LiveNation

Jegyek január 11-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a https://jegy.rock1.hu oldalakon keresztül.

További info:

https://www.bulletformyvalentine.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

https://musicclub.barbanegra.hu

Hozzászólások