unnamed

Tíz év után visszatér Lenny Kravitz Budapestre

2018 nyarán Lenny Kravitz Európában turnézik és június 3-án Budapestre is ellátogat.

Lenny Kravitz 2018 tavaszán új lemezzel jelentkezik, nyáron pedig turnézni indul Európában. A zenész a Budapest Arénában is fellép június 3-án. 

Korunk egyik kiemelkedő rockzenésze a 20 éves pályafutása során átlépte a zenei műfajokat, vegyítette a hangzásokat és a stílusokat. Lenny Kravitz a munkásságáért négy Grammy-díjat is bezsebelt, a Legjobb Férfi Rock Produkció kategóriában is kapott elismerést.

Tíz stúdióalbuma mellett - melyek több mint 38 millió példányban keltek el világszerte - a sokoldalú művész  olyan filmsikereknek is része volt, mint az Éhezők viadala, vagy az óriási kritikai elismeréseket is begyűjtő A boldogság ára és a Komornyik.

A budapesti koncertre jegyek december 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül, a Live Nation tagok számára elővásárlási lehetőség is lesz már december 13-án 10 órától.  A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira.  További részletek a www.livenation.hu oldalon.

Hozzászólások