BSB 2018 photo

Budapestre érkezik a Backstreet Boys

Június 25-én Magyarországon koncertezik a Backstreet Boys. A népszerű fiúcsapat a Budapest Arénában lép fel.

Január 25-én jelenik meg a Backstreet Boys 10. stúdióalbuma DNA címmel. A csapat ma reggel egy új kislemezt is kiadott, melynek Chances című dala már meghallgatható itt: https://smarturl.it/bsbxChancesMájus 11-i kezdettel turnézni indul a zenekar, a DNA World Tour elnevezésű koncertkörút az elmúlt két évtizedük legnagyobb aréna turnéja lesz. Több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken fellépve, mint például a londoni O2, a párizsi  AccorHotels Arena vagy a berlini Mercedes-Benz Arena. Az állomások közt Budapest is szerepel: június 25-én a Papp László Budapest Arénában áll színpadra a csapat.

Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül. Akik november 13-án délután 3 óráig megrendelik az új albumot a fenti linken, elővásárlási jogot kapnak a DNA turné belépőihez, csakúgy, mint a hivatalos rajongói klub tagjai.

A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 14-én 10 órától.

“A 26 év alatt – karrierünk minden csúcs- és mélypontján keresztül – meg kellett tanulnunk, hogy ez az egész nem rólunk, az egyénekről szól, hanem mindig az a legjobb, ha csapatként létezünk.,” - állítja Howie D.

Ez az, amit szeretek ebben az albumban is.” - fűzi hozzá Kevin Richardson. “Mindannyian hoztuk a saját stílusunkat és ötleteinket, amelyek egybeforrtak egyetlen egésszé. Ezek a dalok jól mutatják, hogy kik vagyunk egyénileg, és kik vagyunk csapatként. Ez a mi DNS-ünk. Nagyon büszkék vagyunk rá.”

“Az utunk folytatódik, és még sok van hátra.” - mondja Brian Littrell. “Mindig a következő fejezetben élünk, amit még nem mesélt el senki, és ez izgalmas.”

A budapesti koncert kapcsán további információk:

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Hozzászólások