Guns-N-Roses-Axl-Rose1

Újabb koncertet hirdetett a Guns N' Roses

Két újabb koncertet is meghirdetett ma délután a Guns N' Roses. A kaliforniai Coachella Fesztivált megelőzően április 8-án és 9-én Las Vegasban találkozhat a bandával a közönség.

Ma délután újabb koncertdátumokkal örvendeztette meg rajongóit az újraegyesülés küszöbén álló Guns N' Roses. A zenekar a hivatalos facebook oldalán közzétett videóval tudatta, hogy a 20,000 férőhelyes T-Mobile Arénában áll színpadra Las Vegasban április 8-án és 9-én. Slash a Twitteren erősítette meg a hírt.

 

#GnFnR Las VegasWelcome back to the jungle! Guns N’ Roses returns to the stage opening weekend at T-­Mobile Arena in Las Vegas April 8 & 9. Tickets go on-­sale Saturday at 10am! #GnFnR

Posted by Guns N' Roses on Tuesday, January 19, 2016

 

 

A Guns N' Roses január elején hirdette meg a zenekar újraegyesülését Axl Rose, Slash és Dave McKagan részvételével, egyúttal azt is megerősítve, hogy a kaliforniai Coachella Valley Music and Arts Festival keretében színpadra állnak április 16-án és 23-án.  Az újonnan meghirdetett Las Vegas-i koncertek lesznek 1993 óta az első olyan fellépések, melyek során együtt láthatjuk Slash-t és Axl Rose-t a színpadon. Arról még egyelőre mindig nincs hír, hogy a banda eredeti tagjai közül a gitáros Izzy Stradlin és a dobos Steven Adler csatlakozik - e a Guns N' Roses 2016-os koncertjeihez.

A Las Vegas-i koncertekre helyi idő szerint szombat délelőtt 10 órakor kezdik a jegyeket árusítani.

Forrás: rollingstone.com
Fotó: Ethan Miller, Getty Images

Hozzászólások