mars camp

TÁBOROZZ A THIRTY SECONDS TO MARS TAGJAIVAL!

Az idei rendezvény sikere után jövőre ismét lesz MARS CAMP! A Thirty Second to Mars rajongói három egész napot tölthetnek együtt a természetben a zenekar tagjainak részvételével augusztus 12. és 14. között a kaliforniai Malibun.

"Folyamatosan keressük azokat a dolgokat, melyek különlegesek és örömet jelentenek a közönségünknek" - nyilatkozta Jared Leto, a Thirty Second to Mars énekese júniusban a The Rolling Stones-nak. "Nem is ünnepelhetnénk nagyszerűbben a nyarat, mint Dél-Kaliforniában a Mars-családdal közösen."

A zenekar MARS CAMP névre hallgató háromnapos exkluzív eseményét idén augusztusban rendezték meg először. A rajongók különféle szolgáltatásokat tartalmazó jegyekkel vehettek részt a Malibun szervezett zenei táborban, melyhez egyes programok kapcsán maguk az együttes tagjai is csatlakoztak. Hegymászás, természetjárás, zászlófelvonás, jóga, meditáció, kézműves foglalkozások, tábortűznél éneklés is szerepelt a programok között, továbbá főzés Tomo Miličević gitárossal és kávézás a dobos Shannon Leto - val. A Thirty Second to Mars a három nap alatt kétszer is fellépett a rendezvényen, különféle előadásokkal szórakoztatva a jelenlévőket.

A banda jövőre ismét meghirdette a MARS CAMP-ot. Az augusztus 12. és 14. között zajló eseményre néhány nappal ezelőtt kezdték el a jegyeket árusítani, melyek attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaznak, különféle árakon igényelhetők. Leginkább a szállások minősége határozza meg az összeget, illetve, hogy tartalmaz-e étkeztetést is a csomag. A háromnapos belépők mellett napijegyek is válthatók a rendezvényre, bár vannak olyan csomagok, melyeket a borsos árak ellenére is azonnal felvásároltak a hardcore fanok.

A 2016-os tábor programjai közt ismét szerepel hegymászás, jóga, meditálás, kézműves foglalkozások, továbbá filmvetítés, éjszakai fürdőzés és karaoke is, de szóba kerülnek szellemtörténetek és különféle spirituális témák, illetve lesz lehetőség fényképet is készíteni a zenekarral. A limitált számban legyártott ajándékok mellett a Church of Mars (különleges akusztikus előadás) élményével is gazdagodhatnak a résztvevők.

Jegyek ITT - 399 és 2000 dollár közötti áron foglalhatók - még néhány kategóriában.

 

 

Hozzászólások