ford-hot-dog2

STAR WARS SZEREPLŐK A JIMMY KIMMEL SHOWBAN

Harrison Ford után Daisy Ridleyt, Adam Drivert és John Boyegat is vendégül látja Jimmy Kimmel a stúdiójában. A Star Wars új epizódjának szereplői november 23-án, J.J. Abrams filmrendező társaságában érkeznek majd.

Csütörtöki adásában Harrison Fordot látta vendégül Jimmy Kimmel a stúdiójában. A showman stílusosan két oldalkontyban, a Star Wars Leia hercegnőjét "megformálva" várta a színészt, aki ezúttal "dog in hotdog" Halloween kosztümében érkezett. A beszélgetés során hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Harrison Fordnak nem áll módjában részleteket megosztani Az ébredő erő - vel kapcsolatban, bár a színész azt is hozzá tette, ha tehetné, sem mondana semmit, mert azt szeretné, ha a rajongók előzetes információk nélkül néznék meg a filmet. Arra sem adott választ, hogy miért nem szerepel Luke Skywalker a hivatalos moziplakáton - először csak elviccelte, hogy nem volt elég hely neki, majd végül annyit elárult, megvan az oka, amit persze nem mondhat el. Az egyetlen dolog, amit megoszthat a filmről, hogy tényleg nagyon jó - az új szereplők, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, és Oscar Isaac Ford szerint fenomenálisak, J.J. Abrams rendező pedig valóban hihetetlen mozit alkotott, melyben biztos, hogy nem fog senki sem csalódni.

A Jimmy Kimmel Live! november 23-ai adásában a Star Wars többi szereplője is feltűnik majd. A Disney tulajdonában lévő ABC csatornán futó műsorban a Lucasfilm 2012-es felvásárlásával immáron Disney által készített The Force Awakens rendezője, J. J. Abrams, valamint a szereplők közül Daisy Ridley, John Boyega és Adam Driver vendégeskedik majd.

Harrison Ford - Jimmy Kimmel Live!

Hozzászólások