e8e1315283b4755a43344175a828fcd2

RHCP ÉS BLACK SABBATH A ROCK AM RING-EN!

A Red Hot Chili Peppers, a Black Sabbath és a Volbeat is ott lesz 2016-ban a Rock am Ring és a Rock im Park ikerfesztiválok színpadán - a június 3-5. között zajló rendezvényekre október 30-ától kezdik a jegyeket árusítani.

Több mint 30 név kihirdetése után október 30-án kezdik a jegyeket árusítani a 2016. június 3-5. között zajló Rock am Ring és Rock im Park rendezvényekre. A németek világhírű ikerfesztiváljai közül, melyek azonos időben, többnyire ugyanazzal a line uppal nyitják meg kapuikat a közönség előtt, a Rock im Park ezúttal is Nürnbergben, ám a Rock am Ring új helyszínen, Mendigben kap otthont.

A rock, heavy metal, punk rock, indie rock, alternatív rock, illetve elektronikus és hip-hop zenekarokat felvonultató Rock am Ring fesztivált eredetileg egyszeri alkalomra szervezték 1985-ben, olyan előadókkal, mint például a U2 és Joe Cocker - ám sikeres debütálása után rendszeresen megrendezett programmá alakult. Később született meg a Rock im Park elnevezésű ikerfesztivál - a két esemény közösen az évek során a világ egyik legnagyobb zenei rendezvényévé nőtte ki magát, a zenei világ élvonalának előadóit színpadra állítva. A legendás fesztivál tavaly ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját, rekordszámú, több, mint 175000 látogatóval.

A 2016-os szezonban a Red Hot Chili Peppers és az utolsó, immáron világkörüli turnévá bővült "The END" elnevezésű koncertkörútjuk során a Black Sabbath is fellép a németek ikerrendezvényein, de Austin Carlile szintén ott lesz Of Mice & Men zenekarával, továbbá a Korn, Billy Talent és a Volbeat is. A szervezők október 30-tól kezdik a jegyeket online árusítani 170 euróért ITT.

Akik már biztos, hogy ott lesznek a Rock am Ring/Rock im Park színpadán:

Alligatoah
Amon Amarth
ARCHITECTS
August Burns Red
Beach Slang
Biffy Clyro
Billy Talent
Black Sabbath
BRING ME THE HORIZON
Bullet for My Valentine
Deftones
Disturbed
Fettes Brot
Frittenbude
HEAVEN SHALL BURN OFFICIAL
Heisskalt
ISSUES
Johnossi
Korn
Lexy & K-Paul
Major Lazer
Milliarden
Of Mice & Men
Red Hot Chili Peppers
Rudimental
SDP
TesseracT
The 1975
The Amity Affliction
Trivium
Volbeat

Hozzászólások