Fotó: Csudai Sándor

Megérkezett a Volt Fesztivál filmes összefoglalója - Chester Benningtonról is megemlékeznek a szervezők - videó

Negyedszázados történetének legvonzóbb fesztiválját hozta idén a jubileumi Telekom VOLT Fesztivál. Voltak telt házas napok, látogatói csúcs, egy extra nap a Petőfi Zenei Díjjal, Linkin Park, Imagine Dragons, Martin Garrix, Ellie Goulding és sokan mások. Emlékezzünk csak! Hat nap majd’ hat percben, s valahol mi is benne vagyunk - elkészült a fesztivál filmes összefoglalója.

Minden várakozást felülmúlt a jubileumi Telekom VOLT Fesztivál, nehéz is pár percben összesűríteni a soproni nyár legmenőbb pillanatait. A most megjelent aftermovie azért kísérletet tesz rá, hogy legalább felidézze az emlékeket, melyeket mindenki a saját forgatókönyve szerint egészíthet ki egy egyéni történetté, és láthatunk egy exkluzív felvételt is, ahogy a Linkin Park azóta elhunyt énekese, Chester Bennington búcsúzik a soproni közönségtől. 

Jómagam összesen kilenc alkalommal láttam élőben a Linkin Parkot az Egyesült Államokban és Európa különböző országaiban. Azon szerencsések közé tartozom, akik személyesen is többször találkozhattak a zenekar tagjaival - ezek a pillanatok egy életre a szívembe vésődtek. Borzasztó jó érzés volt, mikor kiderült, hogy végre hazánkba is ellátogat a banda - ezt én személyesen szeretném megköszönni a fesztivál szervezőinek, illetve azt is, amilyen formában összeállították az idei rendezvény filmes összefoglalóját, méltóképp megemlékezve a július 20-án elhunyt legendás énekesről. 

Aki az emlékeken túl már a jövő nyarat tervezgeti, figyeljen, mert november 23-án, két és fél napon keresztül early bird jegyakció indul, amikor 7000 forintot spórolhatunk az első körös bérletárból. Érdemes tehát mielőbb bebiztosítani magunkat azért is, mert idén is több teltházas nap volt a VOLTon, ami 2018-ban is esélyes lehet, hisz’ azt már tudjuk, hogy jön a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts, a Hollywood Undead, a drum’n’bass rajongók pedig a Rudimental DJ szettjére táncolhatnak.

Nyitókép: Csudai Sándor

Hozzászólások