20170628volt2017-volt-fesztival-linkin-park9

Indul a VOLT Fesztivál: parádés program várja a közönséget

Ma nyitja meg kapuit a Telekom Volt Fesztivál Sopronban. A szervezők idén nagyon kitettek magukért: a rendezvényen a legjobb hazai előadók mellett igazi világsztárok állnak színpadra!

Mától ismét a zenéé lesz a főszerep Sopronban. A Telekom Volt Fesztivál  idén új helyszínen várja a látogatókat, nagyon sok hazai és külföldi sztárelőadóval. A rendezvény már keddtől látogatható - a Warm Up napon többek közt a Kiscsillag, Járai Márk és a Lóci Játszik csapatának koncertjére bulizhatnak a résztvevők.

Szerdán teljes gőzzel beindulnak a programok, a Sopron Színpadon délután 2-től az idén 25 éves Junkies zenekar két tagja, Szekeres András és Barbaró Attila szórakoztatja majd akusztikus produkciójával a közönséget, őket az idén Fonogram-díjjal jutalmazott The Qualitons követi, de a Konhya, az Ocho Macho, a Deák Bill Blues Band, a Midlife Crisis és DJ Radnai is ezen a helyszínen lép fel. Közben a Magenta Színpadon a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Esti Kornél és Szabó Balázs Bandája csap a húrok közé, míg a Petőfi Színpadon a Bagossy Brothers Company, a Wellhello és a Subscribe koncertezik. A Telekom Nagyszínpadon nemzetközi sztárcsapatok követik egymást: az Amaranthe és a Papa Roach után a Cypress Hill és a sokak által nagyon várt Slipknot csapata áll a közönség elé. 

 

Csütörtökön is rengeteg klassz koncerten vehetnek részt a fesztiválozók: a Nagyszínpadon az idén 30 éves jubileumot ünneplő Tankcsapda után Slash zárja az estet, de aznap lép fel az Ugly Kid Joe, Krúbi és a Margaret Island is a rendezvényen.

Pénteken Majka, a Black Eyed Peas és Robin Schulz foglalja el a Telekom Nagyszínpadot, de a Paddy and the Rats, az Anna and the Barbies, a Quimby, a Honeybeast és a Follow the Flow produkcióját is elcsíphetik az érdeklődők.

 

Szombaton érkezik a Road, a Fish! és a Vadd Fruttik csapata a rendezvényre, a Halott Pénz pedig aznap 15 éves jubileumi bulival készül, amit a nagy fesztiválkedvenc, Parov Stelar produkciója követ majd a Nagyszínpadon.

A fesztivál teljes programja napi bontásban itt érhető el. 

Jegyek itt.

Hozzászólások