Fotó: Pogonyi Nóra

Ismét megtöltötte a Budapest Arénát a Kowalsky meg a Vega - fotók

Telt ház előtt lépett fel szombat este a Budapest Arénában a Kowalsky meg a Vega zenekar.

Országszerte hatalmas érdeklődés övezi a Kowalsky meg a zenekar koncertjeit. A csapat az elmúlt években sikert sikerre halmoz – a telt házas bulik mellett csak úgy ontják magukból a fülbemászó slágereket, a lemezeik pedig rendre többszörös platina státuszt érnek el.

A zenekar a poposabb hullámot meglovagolva a dalain keresztül többnyire életbölcsességeket közvetít, amivel úgy tűnik, igen nagy tömeget képesek megmozgatni. Mindezt az is bizonyítja, hogy a banda 2018-ban Magyarország legnagyobb fedett sportcsarnokában, a Papp László Budapest Sportarénában telt ház előtt ünnepelte a 15. születésnapját, ahova szombat este tértek vissza újra és ezúttal is szépen megtöltötték a helyet – a jegyek már elővételben elfogytak.

Fotó: Pogonyi Nóra

Fotó: Pogonyi Nóra

A február 15-ei bulin Apey melegítette a rajongókat mielőtt Kowáék birtokba vették a show alatt szó szerint fényárban úszó színpadot. A banda negyed 9 körül lépett a közönség elé, és egy elképesztő látványelemekkel felturbózott, bő kétórás koncertet adott. "Mit mondjak még""Hála veled""Még nem éden""Varázsszavak" - csak néhány azon slágerek közül, melyek elhangzottak a bulin. A zenekar ráadásul meglepetésvendégeket is hívott - Kőváry FankaDeli Ferivel a "Bölcsődtől a sírodig" és az "Ez a mi mesénk", Fodor Rékával és Szakál Tamással a "Tágas vízeken", Jamie Winchesterrel pedig a "Többet érdemelsz", a "Ki van ez találva", illetve "A lélek éjszakája" című számokat adta elő a csapat. Hogy azoknak is kedvezzenek, akik nem fértek be az arénába, a Broadway YouTube csatornáján 360 fokos technikával élőben kőzvetítette a zenekar a szombat esti koncertet. A felvétel az alábbi linken visszanézhető:

 

 

Fotók: Pogonyi Nóra

Hozzászólások