audioshake

Tűzoltóállomáson forgatott az Audioshake - itt a zenekar új klipje

Elkészült az Audioshake második klipje, melyben a zenekar tagjai meglehetősen szokatlan szerepben tűnnek fel. Bella Levente és társai ezúttal egy tűzoltó állomáson forgattak.

Egy teljes napra befogadták az Audioshake csapatát a budaörsi önkéntes tűzoltók, akikkel egy olyan klipet forgatott a zenekar, melyben maguk a zenészek is lánglovagoknak öltöztek. A Kiderül című dalhoz készített videóban Bella Levente és társai egy vicces sztorin keresztül igyekeznek felhívni a figyelmet a tűzoltók áldozatos munkájára, különösen az önkéntesekére, akik szabadidejükben, fizetés nélkül is vállalják, hogy segítenek embertársaikon.

Fotó: Audioshake

Fotó: Audioshake

Az énekes azt mondja, a forgatás nagyon jó hangulatban zajlott - amellett, hogy egyenruhába bújtak, többek közt azt is megtanulták, hogyan kell lecsúszni a csövön vagy szakszerűen használni a létrát.

_MG_7688

Fotó: Audioshake

A Kiderül című nóta szövegét egyébként Müller Péter szerezte, akit a Sziámi zenekaron keresztül Bella Levente már régóta személyesen is ismer, ám eddig még sosem írtak dalt együtt. A szerzeményt zeneszerzőként az Audioshake frontembere jegyzi, az ő forgatókönyve alapján készült a klip is, Gerócs Balázs rendezésében. A dal a zenekar hamarosan megjelenő második EP-jének címadója.

Ha valaki élőben is szeretné meghallgatni a dalt, legközelebb március 23-án a soproni Hangárban teheti ezt meg, ahol az Audioshake az Ocho Macho társaságában koncertezik.

Hozzászólások