Screenshot_210

Elképesztő képsorok: itt a Tankcsapda új klipje - Így próbál reményt adni az újrakezdéshez a zenekar

Megérkezett a Tankcsapda legújabb, az újrakezdéshez reményt adó "Szüless meg újra" című dalának klipje!

Két új dalt is írt a Tankcsapda a rendezvénystop ideje alatt, melyek közül a „Szüless meg újra” című szerzeményt egy héttel ezelőtt a Petőfi Rádióban hallhatta először a közönség. Ma reggelre a dalhoz készült videó is megérkezett!

A friss klipben, amit rendezőként Tokay Péter jegyez, rajongók és több magyar híresség is szerepel: feltűnik a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező Babos Tímea, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely, a tetovált séfként ismert Serényi Zsolt, illetve Nagy Zsolt színész is. A kisfilm a kezdő képsoraiban az ébredő várost jeleníti meg: a metrólejárót, az utcákat, hidakat, tereket üresen, napfelkeltekor mutatja meg, és bár időközben, ahogy "haladunk előre a dalban", felvillan pár képkocka a nyüzsgésre utalva, a klip végére jutunk el oda, hogy a zenekar szimbolikusan feltépi a lezárt Budapest Park kapuját és besétál az üres tánctérre, amit aztán egy VOLT Fesztiválos fellépésen készült koncertfelvétel vált, ahogy Lukács László hangosan üdvözli a tömeget.

Ahogy azt a zenészek korábban elmondták, a karantén utáni újrakezdéshez kívánnak reményt adni a "Szüless meg újra" című dallal, amelynek közeledtét - a hosszú hetekig tartó bezártság, illetve az azt követő kiszabadulás hangulatát - sikerült is szép ívben a kisfilmmel "megfesteni".

Íme a videó:

Pár nappal ezelőtt egyébként azt is megmutatta a zenekar, miként zajlott a forgatás a kulisszák mögött, szerdán pedig a Jim Beammel közös akciójukból összegyűlt 2 millió 250 ezer forintot átadták a városvezetésnek. A kezdeményezés során 225 darab egyedi Tankcsapda whiskey-t dobtak piacra, amelyek pillanatok alatt gazdára találtakak. Az italok eladásából befolyt összeg a Debrecen Városi Segélyalaphoz került.

A hétvégén sem pihen a zenekar: pénteken Debrecenben, szombaton pedig Székesfehérváron állnak színpadra egy exkluzív, autósmozi jellegű eseményen.

Hozzászólások