b17_resize

Csúcsot döntött a Madách Színház - rekordszámú előadással zárta az évadot - fotók

Vasárnap este a Szerelmes Shakespeare előadással véget ért a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál és a Madách Színház 2016/17-es évada. Rekordszámú, 476 előadás után elkezdődött az utolsó nyári szünet a teátrumban - jövőre ugyanis már nem lesz leállás, folyamatosan várják majd a közönséget előadásokon. A színészek, az alkotók és a fesztivál résztvevői egy jó hangulatú összejövetellel zárták a sikeres évadot.

Július 16-án, a Madách Színház tetőteraszán rendezett összejövetelen búcsúztak a teátrum színészei és alkotói a 2016/2017-es évadtól, mely valóban nagy sikerrel zárult - saját játszóhelyükön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen ugyanis összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség a Madách Színház művészeivel.

b44_resize

Fotó: Madách Színház

A teátrum az évadban négy új bemutatót tartott:

2016. október 13-án mutatta be Szirtes Tamás rendezésében Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével.

2016. november 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével. A darab rendezője Szente Vajk volt.

2017. február 11-én a RaM Colosseumban mutatták be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját ugyancsak Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen ezentúl nem tartanak nyári szünetet - 2018-tól a teátrum egész évben várja majd előadásaival a közönséget. A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Persze az idei nyári szünet se marad azért előadások nélkül – a színház legnagyobb sikereivel a szabadtéri színpadokon lehet találkozni majd.

Augusztus 14.      Macskák – Siófok, Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 15.       Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom

Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany

Augusztus 19.       Meseautó – Mosonmagyaróvár

Augusztus 22.       Meseautó – Miskolc, Diósgyőr

Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok

Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Hozzászólások