SzirtesTamas_r

Újra megnyitja kapuit a Madách Színház: különleges programokkal készülnek a tetőteraszon

A fővárosi kőszínházak közül elsőként a Madách Színház nyitja meg kapuit a veszélyhelyzet megszűnése után.

A több mint három hónapos kényszerszünet után ismét várja a közönséget a Madách Színház, ahol a nyári estéken új játszóhelyet avatnak: a budapesti teátrum tetőteraszán rendezik meg különleges sorozatukat.

Július 2-tól minden héten új műsorral, új szereplőkkel, Duett koncertekkel várják a nézőket. A fellépő művészek a színház egy-egy sikeres előadásának főszereplői, akik az adott előadást is megidézik néhány dallal, a koncert további műsorát pedig saját kedvenc zeneszámaik alkotják.

Felcsendülnek a Madách Színház legsikeresebb produkcióinak dallamai, a Rocksuli Gallusz Nikolettel és Szemenyei Jánossal, a Mamma Mia! Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral, a József és a színes szélesvásznú álomkabát Ladinek Judittal és Solti ÁdámmalAz Operaház Fantomja Fonyó Barbarával és Csengeri Attilával, a Once/Egyszer… Tompos Kátyával és Dolhai Attilával, a Mary Poppins Auksz Évával és Csonka Andrással, valamint A nyomorultak Egyházi Gézával és Miller Zoltánnal.

A társulat arra törekszik, hogy a közönség biztonságos körülmények között találkozhasson újra a Madách Színház művészeivel és nagysikerű repertoárjával.

A koncertek este 20.30 órakor kezdődnek. További információ a madachjegy.hu oldalon.

MSZ_SzSz_CL_nezo_JAV_r

Hozzászólások