szigetnames

JOHN NEWMAN A SZIGET FESZTIVÁLON!

Kihirdette az első neveket a Sziget Fesztivál! John Newman, a Bring Me The Horizon és a Parov Stelar csapata már biztos, hogy fellép a rendezvényen 2016. augusztus 10 - 17. között. 

Ma délelőtt tette közzé az első neveket a Sziget Fesztivál a 2016-os év fellépői közül. Sigur Rós, M83, Bring Me The Horizon, John Newman, Naughty Boy, , Parov Stelar és a Kodaline már biztos, hogy ott lesz jövőre a rendezvényen.

A 2015-ös Sziget Fesztivál aftermovie-ja:

A Sziget Fesztivál úttörő kezdeményezésként indult 1993-ban Magyarországon. Az egyhetes rendezvény, mely a Hajógyári szigeten évente egyszer, augusztusban nyitja meg a kapuit a látogatók előtt, debütálása óta százezreket vonzó eseménnyé nőtt. 2015-ben új rekordot állítva több mint 415ezer ember érkezett a rendezvényre, mely a Szabadság Szigete címen a koncertek mellett egyéb kulturális és közösségépítő programokkal várja az érdeklődőket. A fesztiválok virágkorában gazdag kínálatának köszönhetően nemzetközi szinten is az egyik legsokoldalúbb rendezvényként tartják számon a Sziget Fesztivált.

A jövő évi eseményre, mely 2016. augusztus 10-től 17-ig tart, már elkezdték a jegyeket árusítani. Online jegyvásárlás ITT .

Hozzászólások