Metallica_Back_To_The_Front MOP

Könyvet ad ki a Metallica

Soha nem látott képekkel és személyes történetekkel lesz tele az a könyv, mely a Metallica Master of Puppets című albumának megjelenését és az azt követő turnét dokumentálja. A kiadvány 2016-ban érkezik Back to the Front címmel.

Könyvet jelentet meg a Metallica Back to the Front címmel a díjnyertes szerző, Matt Taylor közreműködésével, melynek segítségével a közönség megismerheti a zenekar Master of Puppets című albumának, illetve a lemez megjelenését követő turnéjának történetét.

Az együttes tagjai mellett a kiadványban megszólalnak mindazok, akik fontos szerepet játszottak a MOP megszületésében – mint például Michael Wagener vagy Flemming Rasmussen producer, továbbá a turné legénysége, köztük John Marshall, valamint a koncertkörúton résztvevő Anthrax és Armored Saint együttes tagjai. A zenekar turnémenedzsere, Cliff Burnstein, és Peter Mensch is leült beszélgetni Taylorral, továbbá a Faith No More akkori gitárosa, Jim Martin, illetve dobosa, Mike Bordin és Brian Tatler (Diamond Head) is mesélt a MOP megjelenése körüli időkről. A Metallica tagjai számára megtiszteltetés, hogy Cliff Burton édesapja, Ray is adott interjút Taylornak.

A könyv telis-tele lesz régi történetekkel és több száz, a zenekar személyes archívumából származó képpel, melyeket még soha nem látott azelőtt a közönség. A Back to the Front 2016-ban jelenik meg – a Metallica ezzel ünnepli az 1986-os Master of Puppets című album kiadásának 30. évfordulóját.

Metallica_Back_To_The_Front

forrás: metallica.com

Hozzászólások