photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Armin Van Buuren a Balaton Sound-on!

Tíz fellépő nevét hirdette ki a mai nap folyamán a Balaton Sound. Robin Schulz, Paul Van Dyk, Fritz Kalkbrenner és Macklemore & Ryan Lewis mellett most már biztos, hogy Armin Van Buuren is ott lesz 2016. július 6. és 10. között a fesztiválon!

Közzétette a 2016-os rendezvény első tíz fellépőjének a nevét a Balaton Sound. A jövő év szenzációjaként Robin Schulz, Macklemore & Ryan Lewis, a W&W , Paul Van Dyk , Hernan Cattaneo, Fritz Kalkbrenner, Lost Frequencies, Oliver Heldens és ASAP Ferg mellett a holland sztár DJ, Armin Van Buuren érkezik a fesztiválra!

armin van buuren

2016-ban július 6. és 10. között, immáron tizedik aklommal rendezik meg a Balaton Sound-ot Zamárdiban, s a sztárok sora már most mutatja, hogy fergeteges lesz a jubileumi fesztivál. “Érzékelve a világban megmutatkozó trendeket, a Sound programkínálatát is próbáljuk színesíteni,  bővíteni. Míg az elektronikus zene továbbra is fókuszban marad, más zenei stílusok világhírű reprezentánsait is vendégül látjuk a fesztivál főbb helyszínein, így a hiphop, és az r’n’b műfaja is egyre nagyobb teret kap” – meséli Fülöp Zoltán, a Sound egyik főszervezője, aki ígéri, a most bejelentett sztárfellépőkön túl hamarosan újabb nagy neveket húznak majd ki a kalapból. A másik főszervező, Lobenwein Norbert azt is elárulta, hogy a Balaton-parti fesztivál egyre erősebben igyekszik kiaknázni a Balaton és a közvetlen vízpart adta lehetőségeket. “A bulistégek és napozóteraszok a fesztivál egyik legvonzóbb helyszínei, ezeket igyekszünk jövőre tovább fejleszteni, bővíteni, sőt, terveink szerint a fő programhelyszíneink egyikét egyedülálló módon a vízre építjük majd” – mondja Lobenwein, aki arról is beszámolt, hogy még színesebbé és látványosabbá varázsolják a fesztivál tereit is és a szolgáltatásokat is tovább fejlesztik. És a jó hír, hogy immár “teljes értékű” nulladik nappal bővül a Sound programja, idén ezen a napon már valamennyi helyszínen partizhatnak a látogatók.  Mostantól pedig már jegyeket is lehet vásárolni ITT, méghozzá az első 72 órában kedvezményes áron, akár 4 vagy 5 napos bérletet is. “Miután a nulladik nap is “teljes” nap, ezért idén lesz ötnapos bérlet is, de akik csak a “rendes” fesztiválnapokra akarnak jönni, azok négynapos bérletet is vehetnek” – mondták a szervezők.

A tavalyi rendezvény aftermovie-ja:

 

Fotó: szigetfestival.com/Csudai Sándor

Hozzászólások