martingarrix_750

Martin Garrix érkezik a Soundra

Karácsonyi meglepetésként újabb fellépőt jelentettek be a Balaton Sound szervezői - az idei Sziget End Show után 2016 júliusában Zamárdiba érkezik Martin Garrix.

Egyre ígéretesebben alakul a Balaton Sound 2016-os line up-ja. A szervezők ma délelőtt jelentették be, hogy Martin Garrix is fellép jövőre a fesztiválon. A holland DJ szupersztárt július 7-én láthatja a közönség Zamárdiban.

Martin

Martin Garrix a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-producere, akinek Animals című slágere 2013-ban a Beatport legnépszerűbb - legkeresettebb anyaga volt, ráadásul több európai országban is a slágerlisták élén végzett. Fiatal kora ellenére a legismertebb DJ-producerekkel dolgozott már együtt és a világ legizgalmasabb elektronikus zenei klubjainak és fesztiváljainak - így természetesen a Soundnak is -  ünnepelt sztárja. A Sziget Fesztivál utolsó estéjét idén Martin Garrix zárta, egy minden eddiginél látványosabb tűzijáték, fény- és lézer show-val.

2016-ban július 6. és 10. között, immáron tizedik aklommal rendezik meg a Balaton Sound-ot Zamárdiban, ahol Martin Garrix mellett Armin Van Buuren, Robin Schulz, Macklemore & Ryan Lewis, a W&W, Paul Van Dyk, Hernan Cattaneo, Fritz Kalkbrenner, Lost Frequencies, Oliver Heldens és ASAP Ferg is fellép majd. Jegyeket ITT.

 

A tavalyi rendezvény aftermovieja:

 

 

Hozzászólások