axvel

Ők is ott lesznek a Balaton Sound Fesztiválon

Európa legmenőbb vízparti fesztiváljának fellépőgárdája újabb sztárokkal bővült, élükön a Swedish House Mafia két hírességével, az Axwell Λ Ingrosso párossal.

Újabb neveket hirdetett a Balaton Sound Fesztivál - az idei rendezvényen a skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívájának, a legendás múltú Swedish House Mafiának két világsztárja, Axwell Λ Ingrosso is színpadra áll, de jön a Grammy-díjas DJ-producer Zedd és a mindig nagyszerű formában lévő holland veterán house DJ-producer, énekes, zeneszerző Don Diablo is.

Első alkalommal lép fel hazánkban Anglia egyik legújabb pop-kedvence, a huszonegy éves énekesnő-dalszerző-modell Dua Lipa. Visszatér Hollandia ultramodern, zajos és egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia is, a rap felhozatalt pedig az angol Section Boyz erősíti.

A feltörekvő DJ-producer generációt képviseli majd a legnagyobb amerikai fesztiválokat megjárt huszonéves DJ-hölgy Mija, valamint Belgium új kedvence, a kőkemény basszusokkal kísérletező Eptic.

A magyar fellépők közül pedig már biztos, hogy ott lesz a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains is Zamárdiban július 5. és 9. között.

További információ ITT

 

Hozzászólások