Bérczesi Róbert / Hiperkarma - Fotó: Pogonyi Nóra

Új dalt is hozott a Barba Negrába a Hiperkarma

Telt ház előtt lépett fel a Hiperkarma február 17-én a Barba Negrában. A kétórás koncert során a klasszikus slágereik mellett a Napsütötte rész című új dalukat is bemutatták a zenészek.

A Hiperkarma korábban köztudottan drogproblémákkal küzdő énekese néhány évvel ezelőtt új emberként, tisztán tért vissza a zenei életbe. Bérczesi Róbert zenekarával azóta két albumot is kiadott, de vers- és népdalátdolgozásokat is készített, melyek önálló kiadványként láttak napvilágot. A változás, amin az énekes a függőségétől való megszabadulásával keresztülment, a dalaiban is tetten érhető - Bérczesi most sokkal vidámabb hangvételű, olykor kifejezetten életigenlő szerzeményeket ír, és ahogy erről korábban többször is nyilatkozott: törekszik is erre.

Bérczesi Róbert / Hiperkarma - Fotó: Pogonyi Nóra

Bérczesi Róbert / Hiperkarma - Fotó: Pogonyi Nóra

Az Én meg az Ének: emléxel még? című szólólemezét bemutató akusztikus koncertje után, amit január végén az Erkel Színházban láthatott a közönség, február 17-én a Hiperkarmával állt színpadra Bérczesi a Barba Negrában, ahol a klasszikusok mellett a Napsütötte Rész című új dalukat is bemutatta a zenekar, amit egyébként először az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában adott elő az énekes decemberben. A banda töretlen népszerűségét az is mutatja, hogy másfél héttel az esemény előtt már egyáltalán nem lehetett jegyet váltani a koncertre. A buli után a rajongók nagy örömére Bérczesi még maradt egy kicsit, hogy dedikálja a helyben is megvásárolható CD-jüket.

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások