Kowalsky meg a Vega / Fotó: Pogonyi Nóra

Az Arénában koncertezett a jubileumot ünneplő Kowalsky meg a Vega

Február 17-én telt ház előtt koncertezett a Budapest Arénában az idén 15 éves jubileumot ünneplő Kowalsky meg a Vega csapata.

Tizenöt évvel ezelőtt robbant be a magyar zenei életbe Pimasz Grimasz című albumával a Kowalsky meg a Vega. A másfél évtizedet ünneplő koncertjeik csúcspontjaként február 17-én a Budapest Arénában is színpadra állt a zenekar. Biztos voltak, akik úgy gondolták, túl nagyot álmodott a csapat, ám a jegyeladások hamar megcáfolták ezt a feltételezést: bő két héttel a buli előtt már egyáltalán nem lehetett belépőt váltani az eseményre.

Kowalsky meg a Vega / Fotó: Pogonyi Nóra

Kowalsky meg a Vega / Fotó: Pogonyi Nóra

Kowáék nagyon készültek a nagy napra, ami tényleg fantasztikusan sikerült! Egy vidéki arénát rendeztek be próbahelynek, ahol a koncertet lemodellezve gyakoroltak a buli eőtt. A Budapest Arénában így tényleg minden professzionálisan működött - látvány és hangzás tekintetében is hibátlan produkciót láthattak a rajongók. Az est főszereplői előtt Hangácsi Márton melegítette a közönséget, aki egyszálgitáros előadásával egy egész zenekart megidézett.

Hangácsi Márton / Fotó: Pogonyi Nóra

Hangácsi Márton / Fotó: Pogonyi Nóra

A Kowalsky meg a Vega csapata fél 9-kor állt színpadra - a zenészek a Még nem éden című dallal indították a bulit, amit az Arénában összegyűlt rajongók az első perctől az utolsóig végigtomboltak. Gratulálunk a zenekarnak az elmúlt 15 évhez és további sok sikert kívánunk a jövőben is!

(Köszönet Havassy Katalinnak az információkért, fotók: Pogonyi Nóra)

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások