ar

Armin Van Buuren is fellép a Balaton Sound Fesztiválon

Új nevekkel bővül a SOUND eddig is illusztris fellépősora: a korábban bejelentett előadók mellé most Armin van Buuren, KSHMR, G-Eazy és számos további fellépő, például Picasso dédunokája is csatlakozott. 

Ma délelőtt újabb neveket hirdetett a Balaton Sound Fesztivál csapata. Az idei rendezvény nagyágúihoz a világ legjobb és leghíresebb DJ-i közt számon tartott, pályafutása során közel 50 díjjal elismert legenda, Armin van Buuren is csatlakozott. Érkezik KSHMR, G-Eazy, és a sok műfajban utazó svéd duó, a Galantis is, valamint a svéd testvérpár, a Showtek.

A Sound fellépői közt szerepel a több mint 25 éves pályafutással büszkélkedő Dubfire és a house nagymesterének számító Erick Morillo is. Jön Nicole Moudaber DJ-producer hölgy, és a Yellow Claw duó Hollandiából.

Az Art Department, Mark ReeveJuicy M és Max Cooper is  ellátogat Zamárdiba, valamint a különc londoni producer, multi-instrumentalista zenész, TroyBoi, a fiatal szupersztárt, Hucci és a rengeteg reklám- és filmzenét jegyző Dj – producer, Eelke Kleijn is tiszteletét teszi a fesztiválon. Fellép a DJ-producer-mixgyáros Corey James, itt lesz Dél-Korea egyik legnagyobb elektronikus sztárja, Raiden, a világsztárság küszöbén álló magyar formáció, a StadiumX és Pablo Picasso dédunokája, a francia DJ-tehetség Florian Picasso is. A hosszú névsort a bristoli duo, a Loadstar, a szintén Bristolból induló DJ, producer énekes, TC, és a drum & bass közösségbe nagy tehetségként berobbant Emperor zárja.

A Balaton Sound Fesztivált 2017-ben július 5. és 9. között tartják. Jegyek ITT

Hozzászólások