Screenshot_5

Tóth Gabival startol az Akusztik az M2 Petőfi TV-n - videó

A magyar könnyűzene inkubátoraként is szolgáló Akusztik című műsor a Petőfi Rádió után november 20-ától az M2 Petőfi TV képernyőjén is megkezdi hódítását.

Csak a dallam és a ritmus tisztán – ezt garantálja a műsor, amelyet ezentúl a vasárnapi rádiós formátumon túl hétfőnként 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén is követhetnek a rajongók. 

„Nagy öröm számunkra, hogy a Petőfi Rádió ikonikus műsora, az Akusztik a Petőfi TV-n is otthonra talált! Reméljük, a nézők hétfőnként velünk tartanak ezekre a különleges zenei utazásokra.” – mondta Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója.

A közmédia számára fontos, hogy az Akusztik online térben is eljusson a fiatalokhoz, így aki lemaradna a rádiós-televíziós bemutatkozóról, az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján élvezheti a közel egy órás koncertfelvételeket.

A Magyar Rádió 8-as stúdiójából az A38 hajóra költöző műsor idei első fellépője Tóth Gabi, aki az M2 Petőfi TV-ben debütál legújabb zenekarával és új stílusával is:

Nagyon megtisztelő volt és nagyon-nagyon élveztem az egészet, főleg azért mert elsők vagyunk, ami nekünk azért fontos, mert az új produkciónk is először mutatkozik igazán be. Számunka ez nem csak egy „sima” akusztik, hanem egy nagy bemutatkozás is.  Az egész egy olyan hangulatú fellépés volt, amire igazából nagyon vágytam és nagyon szeretnék még ilyen típusú koncerteket adni, mert olyan atmoszféra volt ami nagyon feltöltött minket és a bandát is nagyon összehúzta.”

Akusztik minden vasárnap este tíztől a Petőfi Rádióban, hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén, kedden az M2 Petőfi  TV YouTube csatornáján! - Tóth Gabi után jövő héten egy újabb vagány énekesnő érkezik: az Anna and the Barbies ad akusztik koncertet!

Less be a kulisszák mögé, így készült az Akusztik:

Hozzászólások