KK (1)1

Nagy dobásra készül a Kelemen Kabátban

Minden eddiginél látványosabb koncertre készül a Kelemen Kabátban csapata március 6-án az Akvárium Klubban.

Akik voltak már Kelemen Kabátban koncerten, jól tudják, hogy a zenekar mindig is nagy hangsúlyt fektet a látványra és a hangzásra, azaz arra, hogy a fellépésük soha ne „csak” egy koncert legyen, hanem sokkal inkább egy komplex élmény: hogy ez mennyire így van, arról mindenki meggyőződhet március 6-án az Akvárium Klubban, ahol többek közt a karácsony előtt megjelent Egy Van című kiadványuk dalait is bemutatja a zenekar a közönségnek.

- A dal fő üzenete az hogy az emberek egymásra figyeljenek, időt és élményeket ajándékozzanak tárgyak helyett - mondta az EP címadó számáról Horváth Boldi, a zenekar szövegíró-énekese. -Sajnos a modern társadalom jelentős része mentális problémákkal küzd, eközben a kapzsiság és a túlfogyasztás a bolygót rombolja. Figyeljünk egymásra és keressünk valós értékeket a fogyasztásban kiélt boldogság pótlékok helyet.

A Kelemen Kabátban nemrég mutatta be a Végtelen című új dalukra készült klipet, mely VOLT Film augusztusban indult Road Movie utazós mozijának egyik epizódjaként jelent meg.

- Ebben a dalban azt a sokszínűséget, romantikát és nagyívű életérzést szerettük volna megfogalmazni, amit mindenki átélt már, aki volt a Dunakanyarban - mondta Boldi a dalról, melynek kisfilmjét itt tekinthetik meg:

A forgatást nagyon sok tervezés és fejlesztés előzte meg, hiszen Pallag Péter rendező úgy gondolta, hogy a gyönyörű táj felett egy drón segítségével repülhessenek a nézők. A rendezői változathoz egy vágatlan jelenetet szerettek volna, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy egy közel 15 km hosszú légi útvonalat kellett megtervezni a drón számára. A repülés során kétszer is keresztezni kellett a Dunát úgy, hogy minden szinkronban legyen a zenével.

Hozzászólások