TheArmstrongs-920x584

Megérkezett Billie Joe és Tim Armstrong új punk bandájának első dala

Megjelent Billie Joe és Tim Armstrong új szupercsapatának 'If There Was Ever a Time' című dala, amit a május végén bemutatott punk dokumentumfilm betétdalaként hallhatott először a közönség.

Az Armstrongs névre keresztelt szupercsapatról a május 31-én San Franciscoban bemutatott Turn It Around: The Story Of East Bay Punk című dokumentumfilm kapcsán lehetett először hallani (itt írtunk róla). A 90-es évek punk ikonjai, a Green Day és a Rancid/Operation Ivy énekese, valamint Billie Joe fia, Joey és Tim unokaöccse, Rey által létrehozott punk banda 'If There Was Ever a Time' című szerzeményét a mozi betétdalaként ismerhette meg a közönség, ám teljes egészében csak azok hallhatták, akiknek volt lehetőségük az eddigi vetítéseken részt venni.

Mostantól viszont mindenki számára elérhető a nóta, a zenészek ugyanis néhány órával ezelőtt teljes egészében elérhetővé tették a Hellcat Records Youtube csatornáján, továbbá az Apple Music és a Spotify szolgáltatásain keresztül, illetve a Hellcat Records jóvoltából fizikai formában is megjelenik majd. A banda az új dalból származó bevétellel a legendás 924 Gilman zenei, művészeti és egyéb közösségi rendezvényeit támogatja - az összes bevételt a non-profit punk helynek juttatják el, ahonnan a Rancid és a Green Day is indult annak idején.

Az egységet szimbolizáló erőteljes punk himnusz július 28-ától már mindenhol elérhető lesz - lemezen összesen 1000 példányt értékesítenek a Pirates Press oldalán keresztül. (Megrendelés ITT)

 

 

Hozzászólások