Cameron Webb & Paddy And The Rats

Így készítette új albumát Cameron Webb-bel a Paddy And The Rats - videó

Egy nap múlva érkezik a Paddy And The Rats ötödik stúdióalbuma, amit a Motörhead producerével rögzített a zenekar. Áprilisban mi is meglátogattuk a zenekart Törökbálinton és meglestük, hogyan zajlik a munkafolyamat. 

Június 7-én jelenik meg a Paddy And The Rats ötödik, Riot City Outlaws című stúdióalbuma, amit a korábbiakhoz képest még nagyobb várakozás előz meg, a lemezt ugyanis producerként egy igazi sztárszakember, a Motörhead együttes korongjaiért felelős Cameron Webb jegyez. A Grammy-díjas amerikai producer, aki Lemmy Kilmister bandája mellett többek közt olyan zenekarokkal dolgozott, mint a Limp Bizkit, a Sum 41, a Megadeth és a Social Distortion, áprilisban két hetet töltött Paddyékkel a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban, hogy rögzítsék a banda új dalait.

Április 14-én meglátogattuk a zenekart és meglestük, hogyan zajlanak a stúdióban a munkálatok.

A Riot City Outlaws című lemezt június 7-étől, kizárólag a MOL töltőállomásokon lehet majd beszerezni, élőben pedig a Barba Negrában hallhatja a dalokat először a közönség a június 9-ei lemezbemutató koncerten.

Paddy-vel nemrég hosszasan beszélgettünk a lemez kapcsán - a cikk itt olvasható.

Cameron Webb szintén adott interjút, mely először a hvg.hu oldalán, hosszabb verziója pedig később az onstage.hu-n jelent meg.

A Paddy And The Rats zenekar Riot City Outlaws című lemezének borítója

A Paddy And The Rats zenekar Riot City Outlaws című lemezének borítója

Az első dal, amit a zenekar közzétett az albumról:

paddy and the rats

Paddy And The Rats

 

Hozzászólások