tankcsapdaeger

Idén is a FESZT!EGER-rel indul a fesztiválszezon

Május 26-án kezdődik a magyarországi fesztiválszezon, melyet ezúttal is a háromnapos Feszt!Eger nyit majd. 

2016-ban is a háromnapos Feszt!Eger megrendezésével kezdődik a fesztiválszezon Magyarországon. A tavalyi évben már több, mint 10 ezer érdeklődőt vonzó eseményt "CsakazértisZene" szlogennel idén május 26-28. között tartják. Az egri Bolyki Pincészet völgyében zajló rendezvényen három színpadon, mintegy félszáz zenekar szórakoztatja majd a közönséget - fellép többek között a Tankcsapda, a Quimby, a Wellhello, a Halott Pénz, Péterfy Bori & Love Band, Anna and the Barbies, Brains, Road és a 30Y, illetve fiatal, feltörekvő zenekarok is bemutatkoznak majd az ÉTER tehetségkutató keretében.

annaeger

Anna and the Barbies - Foto: feszteger.hu

A fesztivál felvezetője - az ÉTER tehetségkutató mellett - 2016-ban is a magyar könnyűzeneipar kétnapos szakmai konferenciája, a Music Hungary Konferencia, melyet immáron negyedszer szerveznek zenészek, politikusok, producerek és marketing szakemberek részvételével.  A magyar zeneiparról folytatott beszélgetéseken keresztül a zenei élet fejlődését segítő konferencia idén többek között olyan témákkal foglalkozik, mint a könnyűzene a közoktatásban és a Cseh Tamás Program, továbbá olyan - iparágon belüli és kívüli - sikeres programokat, mintákat szeretnének bemutatni, amelyek példa értékűek lehetnek a szakma számára, és amelyek megalapozhatják a további fejlődést.

tankcsapdaeg

Tankcsapda - Foto: feszteger.hu

A Feszt!Egeren a legjobb egri borok társaságában élvezhetik a koncerteket, valamint a völgy sziklafalait beborító látványos fényfestéseket a látogatók. Minden éjjel DJ program zárja majd az estét.

 

Hozzászólások