The Qualitons

Exkluzív koncertet ad a The Qualitons a Metro Clubban, és ez még nem minden

Novemberben sem maradunk koncertek nélkül: egy csomó zenekar fellép a budapesti Metro Clubban.

A 11 éves The Qualitons körül mostanában izzik a levegő. Echoes Calling c. lemezüket a kritikusok 2018 legjobb albumának nevezték, tavaly pedig első magyar zenekarként meghívást kaptak a legendás Seattle-i székhelyű KEXP rádióba. Év végén egy KEX feldolgozáslemezzel jelentkeztek, amit dupla tetlház előtt mutattak be a közönségnek. Most egy kis kihagyás után exkluzív klubkoncerttel készülnek november 6-án Budapesten, a Metro Clubban.

Egy nappal később, november 7-én az aurevoir. frontszekciója, Agócs Márton és Fejér Mihály is színpadra áll a szórakozóhelyen, méghozzá egy különleges akusztikus produkcióval. Rég nem játszott dalok kerülnek majd elő a fiókból, hiszen öt éve alig egy nappal korábban adta első koncertjét a zenekar. Ezt az időutazást újabb szerzeményeikkel és kedvenc feldolgozásaikkal egészítik ki a fiúk az este során.

Következő hétvégén, november 13-án tirbute bandák veszik birtokba a klubot, a Korn és a Deftonse dalaival szórakoztatva a közönséget. Másnap a FEUER FREI (Rammstein tribute) és a TILLEMANN (Lindemann tribute) produkcióját láthatja a publikum. A Feuer Frei egy egészen rendhagyó koncerttel készül: az elhangzó nótákról ezúttal a rajongók dönthetnek majd: az alábbi linken találhatók az általuk játszott Rammstein-számok, melyeknek a fele biztos, hogy elhangzik az esten. A dalokra november 1-ig lehet szavazni, a legtöbb voksot kapó 17 nóta pedig szerepel majd a setlistben. Szavazásért katt ide: https://forms.gle/tHLFfvEN5nvgiTGr6

November 20-án a Zuboly produkciója következik, másnap pedig a DSP, Ketioz, Bigmek és Dj Arre áll színpadra. A hónap utolsó hétvégéjén újabb tribute zenekarok érkeznek, melyek Queen és Pink Floyd számokat játszanak majd.

 

Hozzászólások