c

Budapesten koncertezett Szakácsi Greg

Budapestre érkezett a Sledgeback frontembere. Szakácsi Greg régi zenekarával, a C.A.F.B.-vel állt színpadra március 18-án a Dürer kertben, a Hétköznapi Csalódások és a Prosectura csapatával közösen szervezett punk esten. 

Szakácsi Gábor (Greg), az amerikai Sledgeback punkrock banda frontembere március közepén Budapestre érkezett, hogy ismét színpadra álljon régi zenekarával, a '90-es években nagy népszerűségnek örvendő C.A.F.B.-vel. A Dürer kertben szervezett punk esten, ahogy azt Szakácsi egy korábbi interjúban ígérte, együttese a régi felállásban, retro dalokkal lepte meg a közönséget. A március 18-ára szervezett bulin a C.A.F.B. mellett a Hétköznapi Csalódások és a Prosectura is fellépett.

IMG_9716[1]a

A C.A.F.B.-t alapító Szakácsi már 17 éve Seattle-ben él, ahol 2004 óta működteti a Sledgeback zenekart. Az amerikai punkrock banda legújabb, 36206 című albuma február 18-án jelent meg, az együttes történetében először nemcsak angol, hanem magyar nyelvű szerzeményekkel. A lemez Magyarországon a Grundrecords gondozásában került forgalomba.

Fotók - Hantó Szabolcs, Pogonyi Nóra

Hozzászólások