budapest park

Nagyszínpados fesztiválzenekarok csak a Budapest Parkban!

Ötödik évadjára készül a Budapest Park, külföldi sztárok és a legnépszerűbb hazai zenekarok koncertjeivel. Billy Talent, a Scooter és Thomas Anders mellett a Quimby, a Halott Pénz, a Wellhello, a Brains és a Punnany Massif is fellép Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, mely április végétől idén is egész nyáron át várja majd a közönséget.

A magyar könnyűzene legjobb és leghangosabb együttesei csapnak húrok közé az április végétől egész nyáron át nyitva tartó Budapest Park színpadán, mely eddig is számos zenekar kedvenceként adott otthont születésnapoknak és lemezbemutatóknak, idén pedig a hazai nagyszínpados zenekarok legjava csakis kizárólag itt lesz elcsíphető a fővárosban.

Csak a Park nagyszínpadán lép fel a 25 éves Quimby, a Brains, Majka és Curtis, itt csápolhatunk a Wellhello #elnöki koncertjére, de az új nagylemezét turnéztató Halott Pénz is csak ezen a fővárosi buli helyen köszön majd úgy, hogy Hello lányok. Az Irie Maffia is az örökké fesztiválhangulatú szórakozóhelyet választotta budapesti kulbkoncertjeinek helyszínül, de a Vad Fruttik is csak itt ad önálló koncertet a fővárosban. A Budapest Bár sanzonbrigád ugyancsak egyedül a Parkban lép fel az összes énekesével, hogy igazi 20-as évekbeli szalonná varázsolják dalaikkal a táncteret.

Fotó: Budapest Park - Vad Fruttik

Fotó: Budapest Park - Vad Fruttik

A Punnany Massif rajongói idén a VOLT, a Sziget, a Balaton Sound és a Strand fesztiválokon kívül csakis a Budapest Parkban tehetik fel a kezüket, ahol viszont négyszer is lehet majd velük találkozni. A sort a „Nyárindító Punnany hétvége" rögtön egy dupla bulival, ahol május 13-án és 14-én a Fel kislemeztrilógia második részének bemutatójára és az idén tízéves Körkorkép lemez újrabemutatójára tombolhatunk.

A hazai nagyok mellett pedig ezúttal is izmos külföldi line up-pal készül a Park. A már bejelentett nevek között olyan előadók szerepelnek, mint Billy Talent, a bájos ZAZ, Damian Jr. „Gong” Marley, a Killswitch Engage, az Architects, Thomas Anders of Modern Talking és a közönség kedvenc Scooter, akik már a nyitóhétvégén tiszteletüket teszik.

Fotó: Budapest Park

Fotó: Budapest Park - Scooter

 

Hozzászólások