Fotó: Pogonyi Nóra

VOLT Fesztivál: Képeken a Paddy and the Rats és a Black Eyed Peas bulija

A VOLT Fesztiválon pénteken is igen színes kínálat várta a zenekedvelőket: Majka, a Hiperkarma, a Honeybeast és a Paddy and the Rats, illetve a Black Eyed Peas is fellépett aznap este a rendezvényen.

Az abszolút kiváló szerdai nap után csütörtökön Slash volt a húzónév a VOLT Fesztiválon, a magyar zenekarok közül pedig valószínűleg a legtöbben a Tankcsapda 30 éves jubileumi bulijára voltak kíváncsiak.

Slash / Fotó: VOLT Fesztivál

Slash / Fotó: VOLT Fesztivál

Lukács László / Fotó: VOLT Fesztivál

Lukács László / Fotó: VOLT Fesztivál

Idén is fellépett a VOLT-on a fesztivállátogatók egyik kedvenc zenekara: a külföldön is nagy népszerűségnek örvendő Paddy and the Rats tagjai péntek este 18.15-kor kezdtek a Magenta Színpadon, és ahogy már megszokhattuk tőlük, most is rendesen megtáncoltatták a közönséget.

Paddy and the Rats

Paddy and the Rats / Fotó: Pogonyi Nóra

A banda a One Last Ale című nótájával indította a bulit, amit pörgősebbnél pörgősebb dalok követtek, de a közel másfél órás produkcióból természetesen a Tavaszi szél című népdal "paddys" változata sem maradt ki, amit két vendégművésszel, a FreshFabrik zenekarból is ismert Oláh Szabolccsal és a Honeybeast énekesnőjével, Tarján Zsófival adtak elő a zenészek. Ebben a felállásban egyébként legutóbb májusban, a Budapest Parkban adta elő ezt a számot a zenekar.

Oravecz Kristóf és Tarján Zsófi

Oravecz Kristóf és Tarján Zsófi / Fotó: Pogonyi Nóra

Paddyék után a Honeybeast csapata következett, közben pedig már a Telekom Nagyszínpadon is javában beindultak a koncertek - ott elsőként az Irie Maffia, majd rögtön utána Majka produkcióját láthatta a közönség.

Majka / Fotó: VOLT Fesztivál

Majka / Fotó: VOLT Fesztivál

A rapper koncertje után a sokak által nagyon várt Black Eyed Peas csapata következett. Az amerikai zenekar rögtön egy slágerrel indította a bulit: a Let's Get It Started című dalukat adták elő, ami kiváló kezdésnek bizonyult ahhoz, hogy az előző bulikon és a nagy melegben kifáradt közönséget felrázzák. Bár a koncert végét ezúttal nem tudtuk megvárni, azoktól, akik ott maradtak, úgy hallottuk, kifejezetten jó volt a hangulat.

Black Eyed Peas / Fotó: Pogonyi Nóra

Black Eyed Peas / Fotó: Pogonyi Nóra

Galéria - Fotók: Pogonyi Nóra

Hozzászólások