IMG_8575

Papa Roach, Cypress Hill, Slipknot - elindult a Telekom VOLT Fesztivál - fotók

A kedd esti bemelegító bulik után szerdán teljes gőzzel beindultak a programok a VOLT Fesztiválon. 

Világsztárokkal és népszerű magyar zenekarokkal indította első teljes napján a Telekom VOLT Fesztivál. A soproni rendezvényen szerdán olyan külföldi bandák álltak színpadra, mint a Papa Roach, a Cypress Hill és a Slipknot, de  nagyon sok népszerű magyar zenekar is fellépett aznap este - köztük a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Wellhello, a Subscribe vagy például a Bagossy Brothers Company csapata.

A színpadokon már koradélután elkezdődtek a programok, melyekre a nagy meleg ellenére is nagyon sokan érkeztek. A koncerteket aznap az idén 25 éves jubileumot ünneplő Junkies zenekar két tagja, Szekeres András és Barbaró Attila nyitotta, akik az Ötös Lottó Sopron Színpadán délután 2 órától egy 60 perces akusztikus produkcióval szórakoztatták a közönséget.

Szekeres András és Barbaró Attila

Szekeres András és Barbaró Attila

A Telekom Nagyszínpadon 5 órakor kezdődtek a koncertek. Az Amaranthe bulija után a Papa Roach következett - a banda nem először jár Magyarországon, korábban Budapesten és a Strand Fesztiválon is felléptek már.

Papa Roach

Papa Roach

A Cypress Hillt nagyon vártuk, hiszen a 90-es években rengeteget pörgettük a számaikat. Nem mondom, hogy csalódás volt, de nem is okozott igazán maradandó élményt a meglehetősen hosszúra nyújtott bemelegítő szett után érkező csapat. Persze azért nem volt rossz élőben hallani az Insane in the brain-t, de közel sem okozott olyan hatalmas élményt, mint amit a rappereket követő Slipknot. A maszkos banda tagjai elképesztően energikus és látványos produkcióval érkeztek, amivel már az első percekben "felrobbantották" a színpadot. Szerdán igazából a legtöbben erre a koncertre voltak kíváncsiak - elképesztő tömeg gyűlt össze a nagyszínpad előtt.

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások