Screenshot_4

52 éves korában elhunyt a hollywoodi Superman

Holtan találták Christopher Dennist, aki utcai előadóművészként több mint 25 éven keresztül formálta meg Superman karakterét Hollywoodban.

52 éves korában elhunyt Christopher Dennis. Az utcai előadóművész holttestét múlt hét szombaton, San Fernandóban találták meg - fejjel lefelé feküdt egy ruhák adományozására használt tárolóban. A nyomozók szerint, mivel hajlékalan volt, ruhákat próbálhatott gyűjteni magának, de a tragédia pontos oka egyelőre ismeretlen - adta hírül a TMZ.

Miután számtalanszor mondták neki, mennyire hasonlít Christopher Reeve-re, Dennis egyre inkább szeretett volna Hollywood Supermanjévé válni. A jelmezét maga készítette, és közel 30 évig járt-kelt szuperhősként a Hollywood Boulevardon, melynek köszönhetően később a The Daily Show és a Jimmy Kimmel Live! műsorokban is feltűnt. Chris szerepelt a 2007-es Confessions of a Superhero című dokumentumfilmben, mely a Walk of Fame-en dolgozó szuperhősök mindennapjait mutatta be, illetve a Thirty Seconds to Mars zenekar City of Angels című videoklipjében is. Az együttes egy videóbejegyzéssel emlékezett meg a hollywoodi Supermanről a közösségi oldalán.

"Mikor 2014-ben, életemben először jártam Los Angelesben, volt szerencsém személyesen is találkozni Christopherrel. Igazából a Thirty Seconds to Mars klipjének hatására tudatosan kerestem őt a Hollywood Boulevardon - mindenképp szerettem volna megismerni. Szinte azonnal megtaláltam - egy nagyon kedves, szerény emberként él az emlékezetemben. Köszönöm, az inspirációt, sok erőt adtak a szavaid. Nyugodj békében, Chris..." (Pogonyi Nóra - szerk.)

1596950_10202958931280348_846011120_o

 

Hozzászólások