iggy

Újabb név - őt láthatjuk Rita Ora helyett a Sziget nagyszínpadán

Rita Ora helyett, aki néhány nappal ezelőtt a Clean Bandit csapatával együtt lemondta a Szigetes fellépését, az ausztrál Iggy Azalia-t láthatja a közönség augusztus 12-én a nagyszínpadon.

Szombaton két világsztár is lemondta a Szigetes fellépését - a szervezők közölték, hogy Rita Ora és a Clean Bandit csapata nem áll színpadra a fesztiválon. Úgy tűnik viszont, hogy a hirtelen visszalépések okozta űr betöltése nem várat túl sokat magára: Rita Ora helyett máris itt egy új előadó - Iggy Azalia érkezik augusztus 12-én a Sziget fesztiválra.
2011-ben a Pu$$y című videójával hívta fel magára a figyelmet, és most a Sziget közönsége is megcsodálhatja a rapper-modell adottságait, hisz’ gyorsan-frissen ő tölti be Rita Ora lemondása miatt megüresedett helyet a Sziget Nagyszínpadán. A fehér rapper csaj Ausztráliából a Work, a Change Your Life vagy a My Word című dalokkal lett igazán ismert, de a Black Widow című számban például Rita Orával együtt “hussogat” a szamurájkarddal, ami nem mellesleg a Billboard Hot 100-as listájának 3. helyére kúszott fel. A lényeg, hogy augusztus 12-én őt láthatjuk Ora helyett.

igg

Hozzászólások